بحث:علیمراد داودی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

این مقاله در تاریخ ۱۱ مارس ۲۰۰۷ برای حذف نامزد شده بود. نتیجهٔ بحث چنین بود: مقاله نگه داشته شود.

دلیل سرشناسی ایشان چیست؟ در مقاله که چیزی نیست. با اطلاعات فعلی مقاله، فقط می‌تواند نامش در آگهی گمشدگان آورده شود. وحید ۲۱:۱۵, ۹ آوریل ۲۰۰۷ (UTC)

دقیقا!،‌ این مقاله می‌گوید یک استاد دانشگاه تهران در فلان سال گمشده است. به علاوه رده و الگوی بهایی. --رستم ۲۱:۳۳, ۹ آوریل ۲۰۰۷ (UTC)
بهتر بود اول سری به صفحه حذف آن می زدید. ایشان یک فیلسوف و نویسنده بهائی بودند! احتمالا کنایه شما از آگهی گمشدگان هم مربوط به بی‌طرفی شما می‌شود؟! درست است؟! -- نوید ۲۱:۴۹, ۹ آوریل ۲۰۰۷ (UTC)
هر کس فلسفه تدریس کند، یا چند کتاب نوشته باشد، یا استاد دانشگاهی باشد، دلیل بر این نمی‌شود که نامش در ویکی‌پدیا ثبت گردد. مرجع سومی باید سرشناسی وی را تایید کرده باشد. --رستم ۲۲:۱۰, ۹ آوریل ۲۰۰۷ (UTC)
بحث ها تکراری است، از 11 مارس 2007 هنوز 1 ماه نگذشته... پس صفحه رای گیری برای حذف به چه درد می خورَد؟ و حتی بایگانی آن؟فردا می‌شه 1 ماه... :-) Taeedxy ۲۲:۱۶, ۹ آوریل ۲۰۰۷ (UTC)
این دلیل نمی‌شود،‌ حتی اگر دیروز هم رای‌گیری تمام شده باشد،‌ از بحث در مورد آن باز نمی‌دارد. در ویکی‌انگلیسی در یک مورد (فکر کنم مقاله یک معلول آمریکایی بود) به بیش از ده تا هم رسید،‌ که آخرسر خود ولز صفحه را حذف کرد و ایجاد دوباره آن را برای یکسال ناممکن! ما اینجا رکورد ۳ تا پیشنهاد را هم داریم!--رستم ۲۲:۳۸, ۹ آوریل ۲۰۰۷ (UTC)
نقل به قانونی نکردم، نقل به حال و حوصله بود :-) واقعا خسته نباشید. من تسلییییم. Taeedxy ۲۲:۴۴, ۹ آوریل ۲۰۰۷ (UTC)
چه ربطی به بی‌طرفی دارد؟! فردی که گم شده نامش در آگهی گمشدگان می‌آید. می‌خواهد مسلمان یا یهودی یا بی‌دین باشد. این شخص به هیچ وجه سرشناس نیست. استاد دانشگاه زیاد داریم. البته تصمیم حجت برای ماندن مقاله با توجه به صفحه رای‌گیری برای حذف کاملا درست بود. وحید ۱۴:۱۶, ۱۰ آوریل ۲۰۰۷ (UTC)