بحث:بندار رازی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

اگر از اشعاری که از او بجای مانده «بیشتر در قالب هزل است»، چند نمونه از این هزلیات را بنویسید. من شخصا تنها یک هزل از او دیده‌ام (سه بیت)، که تازه آن هم منسوب به بندار است و نه به بقین. --اردشیر 06:52, ۱۹ آوریل ۲۰۰۶ (UTC)



با توجه به چامه‌های کم‌شماری که از بندار رازی به جای مانده و درصد بیشتر همین چامه‌ها نیز هزلند پس سخن بیراهی نیست اگر بگوییم که بیشتر چامه‌های وی هزل بوده‌اند.به‌آفرید گرامی اگر صلاح می‌دانید خودتان نسبت به برداشتن برچسب نیاز به ذکر منبع اقدام کنید یا اینکه اندکی شکیب کنیم تا ببینیم نظر دیگر دوستان چیست.--Ariobarzan 02:46, ۲۲ آوریل ۲۰۰۶ (UTC)

با درود! لطفاً توضیح بیشتری بدهید. این را از کجا می‌گویید؟ آیا دیوانش را دارید؟ یا در جایی خوانده‌اید؟به‌آفرید 05:22, ۲۲ آوریل ۲۰۰۶ (UTC)
درود؛نه از بندار رازی دیوانی به جای نمانده است.چند فهلوی هم بدو منسوب است،ولی شعرهایی که مشخصا از اوست و به جا هم مانده هزلند(دست کم من جز این ندیده‌ام!)خوب به گمانم اینگونه بتوان نتیجه گرفت و او را شاعری هزل‌سرا خواند.شاید هم دچار لغزش شده باشم!خودتان هم می‌توانید شعرهای وی را اینجاببینید،ترجیح دادم در مقاله اصلی آنها را نگذارم.--Ariobarzan 16:10, ۲۲ آوریل ۲۰۰۶ (UTC)