بحث کاربر:Maziarwiki
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد.
[ویرایش] خوش آمدید
سلام Maziarwiki، به ویکیپدیا خوش آمدید. از مشارکت شما سپاسگزارم. امیدوارم که از اینجا خوشتان بیاید و تصمیم به ماندن بگیرید. پیوندهای زیر برای کاربرهای جدید مفیدند:
- پنج اصل بنیادی ویکیپدیا
- چگونه ویرایش کنیم
- راهنمای ویکیپدیا
- خودآموز
- چطور یک مقالهٔ خوب بنویسیم
- شیوهنامه
- مسایل حق تکثیر
- خط فارسی را پاس بداریم
امیدوارم از ویکیپدیانویس بودن لذت ببرید! لطفاً برای آزمایش از ویکیپدیا:گودال ماسهبازی استفاده کنید و (فقط) در صفحات بحث نام خود را با چهار علامت مدک امضا کنید، (~~~~)، با این کار نام شما و تاریخ به عنوان امضا درج خواهد شد. در صورتی که سوال داشتید، به صفحهٔ ویکیپدیا:میز کمک بروید، یا اینکه از من در صفحهٔ بحثم بپرسید. باز هم خوش آمد میگویم.
شاد باشید! --آریا مهر ۲۲:۲۵, ۶ آوریل ۲۰۰۷ (UTC)
[ویرایش] مقالات اخیر شما
شما مقالهٔ کلاس و وراثت را ایجاد کردید. من در آنها تغییراتی دادم که برای ویکی مناسبتر شوند. اما یکی از تغییرات را فقط شما میتوانید انجام دهید: منبع را به طور کامل ذکر کنید: سال چاپ کتاب، ناشر، شمارهٔ صفحه و مسایلی از این دست.
محض احتیاط یادآوری میکنم که مبادا کپی خط به خط از کتاب بکنید، چرا که طبق قوانین ویکیپدیا مجاز نیست. به جای آن، متن را بخوانید، برداشتتان را با انشای خودتان در مقالات بنویسید. ▬ حجت/ب ۲۲:۴۷, ۶ آوریل ۲۰۰۷ (UTC)