بحث کاربر:Zizigulu

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

خوش آمدید
سلام Zizigulu، و به ویکی‌پدیا خوش آمدید! از مشارکت شما سپاسگزارم. امیدوارم که از اینجا خوشتان بیاید و تصمیم به ماندن بگیرید. پیوندهای زیر برای کاربرهای جدید مفیدند:

امیدوارم از ویکی‌پدیانویس بودن لذت ببرید! لطفاً برای آزمایش از ویکی‌پدیا:گودال ماسه‌بازی استفاده کنید و در صفحات بحث نام خود را با چهار علامت مدک امضا کنید، (~~~~)، با این کار نام شما و تاریخ به عنوان امضا درج خواهد شد. در صورتی که سوال داشتید، به صفحهٔ قهوه‌خانه بروید، یا اینکه از من در صفحهٔ بحثم بپرسید. باز هم خوش آمد می‌گویم!
--Meisam ۰۵:۳۹, ۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] منبع تصویر نامعلوم

لطف کنید در مورد منبع تصویر:Monica Bellucc(cannesPhotoCall).jpg و تصویر:Angelina Jolie-.jpg توضیح دهید، در غیر این صورت پاک خواهد شد.--مسعود ۰۷:۰۱, ۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

آقای Zizigulu از گذاشتن تصاویر مستهجن در ویکی پیدیا جدا خودداری کنید. تصویر خانم انجلینا جولی پاک خواهد شد.--Kaaveh ۰۷:۵۹, ۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

این‌جا را ببینید. البته بهتر است در رابطه با موضوع باشد. برای تصویر اصلی شخص نیازی به این کار نیست و آماتوربازی است. کاوه ب ۱۶ خرداد ۱۳۸۴ (۶-۰۶-۲۰۰۶)، ۰۸:۴۰
موافقم. تصویر را به یکی که روی انبار موجود بود (و قبلاً) هم در مقاله استفاده شده بود، تغییر دادم. به هر حال به جز قضیهٔ نامربوط بودن برهنگی به موضوع مقاله، اولویت هم با تصاویر موجود روی انبار است. --شروین افشار ۰۸:۵۱, ۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
کاوه جان، اینجا تصاویر مربوط به مقالات به خاطر دلیلی جز مشکل حق تکثیر حذف نمی‌شود.--مسعود ۰۸:۲۷, ۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)