Kullanıcı mesaj:139.179.79.21
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Selamlar,
Söylediğin biraz karışık olmuş ama çıkarabildiğim anlara göre bir iki noktayı açıklamak isterim yine de. Umarım şu aşağıdakilerden biri kastettiğin şeye cevap olabilir.
- Wikicommons'ın Viki projeleri için ortak resim veritabanı olduğunun bilincindeyim.
- Vikipedi'ye bir kaç resim yükledim sadece. Mevcut olanları düzeltmeye çabalıyorum.
- Çift resimler Vikipedi:Hızlı silme#Resim/Medya 1 kapsamında siliniyor. Commons'ta aynısı veya benzeri olan resimler Vikipedi'den temizliyorum.
- Commons'a herhangi bir şey yüklemem söz konusu değil. Oraya yüklenenler ağırlıklı olarak kişisel eserler zira (Elbet hepsi değil). Buradakiler adil kullanım kapsamında çoğunlukla.
Umarım bunlar bir iki noktaya açığa kavuşturmayı başarır. Teşekkür ederim ilgin için.
Sevgiler
Vito Genovese 06:36, 8 Eylül 2006 (UTC)
Bu kayıtlı olmayan ya da sisteme girmeyip anonim kalmış bir kullanıcının mesaj sayfasıdır. Bu sebeple IP adresi ile gösterilmektedir. Bu tür IP adresleri diğer insanlar tarafından da kullanılabilir. Eğer siz de bir anonim kullanıcı iseniz ve yöneltilen yorumlar sizle ilgili değilse kayıt olun ya da sisteme girin ki ileride başka yanlış anlaşılma olmasın.
[RIR WHOIS bakış: Amerika Avrupa Afrika Asya-Pasifik Latin Amerika/Karayip]