Kullanıcı mesaj:85.104.150.54
Vikipedi, özgür ansiklopedi
- Söz konusu lafzı eden ben değilim, nitekim kişisel kanaatim de o sloganın yer almaması yönünde. Ama bunu yapıcı bir şekilde belirtmemiz uygun olan harekettir, nedenlerimizi açıklarız - ısrarla maddeyi değiştirerek 3 geri dönüş kuralını ihlal etmeyiz. 3 geri dönüş kuralının ihlali maddenin kilitlenmesine, ihlali yapan kullanıcının da engellenmesine neden olabilecek bir harekettir. Lütfen tartışmalara katılalım, diğerlerinin fikirlerine de saygı göstererek kendi fikirlerimizi ifade edelim. - Noumenon 19:11, 20 Mayıs 2006 (UTC)
- Tabii ki değiştirirken cesaretli olacaksınız, bu hep söylenen bir şey. Ama bir maddede 3 kez aynı değişikliğin yapılıp geri alınması bir kural ihlali Vikipedi'de. Zira sırf tartışmalı bir nokta nedeniyle maddenin bir o yana bir bu yana çekilmesi hem maddenin konusuna saygısızlık olduğu gibi hem de genel olarak Vikipedi'ye, tartışmaya ve maddeye zarar verir. Bu nedenle eğer bir görüş ayrılığı nedeniyle bir ifade üzerinde anlaşamamış iseniz, ısrarla maddeyi kendi düşünceniz yönüne tekrar çekmektense tartışmada görüşünüzü nedenleriyle birlikte belirtirsiniz. Bir tartışma olur ve buna göre o ifade ya değiştirilir, ya konur ya da silinir. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Üç revert kuralı sayfasına göz atabilirsiniz. İyi çalışmalar... - Noumenon 19:22, 20 Mayıs 2006 (UTC)
- Daha tartışma yeni başladı, topluluğun fikirleri doğrultusunda çoğunluğun fikri, Vikipedi'nin ana ilkelerini gözeterek kabul edilir. Belki bir orta yolda karar kılınır. Biraz bekleyelim, sabredelim, diğerlerinin fikirlerine de eşit hak tanıyalım. - Noumenon 19:33, 20 Mayıs 2006 (UTC)
- Sloganlar ve gazete haberleri her daim doğrulanmış, kanıtlanmış olgular değildir. Pek tabii ki topluluk olarak her bir konuda bir karar vereceğiz. Önyargılı olmayalım. Zamanla gelişecek topluluk ve daha sağlıklı kararlar çıkacak. Bu tür konuların hepsine spesifik olarak yaklaşılıyor. Hepsinde topluluk doğru kararı verecektir. Tarafsızlık ve doğrulanabilir bilgi sunmak bizim en temel ilkelerimizdendir. Teşekkürler... - Noumenon 20:01, 20 Mayıs 2006 (UTC)
- Madde VP:3R kuralina gore kilitlenmis kisa sureligine; kurallara gore davranilmis. Fikirlerinizi cesaretle ekleyin diye yazmistim ama hatirlarsaniz tartisma sayfasinda da tartisin israr etmeyin diye eklemistim. Nitekim sorun cok cabuk cozulmus ama her zaman bu kadar hizli olmaya bilir. Tartismalarda sabir ve anlayis ile cozulmeyecek sorun yoktur ancak dialogu acik tutmak gereklidir. Tesekkurler, Citrat 20:39, 20 Mayıs 2006 (UTC)
- Bildirdiğiniz için teşekkürler. - Noumenon 15:25, 22 Mayıs 2006 (UTC)
Konu başlıkları |
[değiştir] soru
sayın yönetici Kuzey Kürdistan maddesine bakın Türkiyenin bir parçasına kuzey kürdistan deniyor. böyle şeylere hemen müdahale edilmeli--85.104.150.54 17:42, 22 Mayıs 2006 (UTC)
- müdahale konusunda içerik VP:HS kapsamına girmediği için hızlı bir şekilde silme uygulayamıyoruz, fakat VP:SAM ile silinmeye aday gösterilmesi halinde silinebilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir, kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 22:49, 22 Mayıs 2006 (UTC)
[değiştir] Çözüm...
- Merhabalar,
Nasıl önceki sorun çözüldüyse bu da çözülecektir. Topluluk içi uygun etkileşim ve iletişim bunun da üstesinden gelecektir. Fikrinizi tartışma kısmında belirtmeniz, bu sürece hız katacaktır. Kısa sürede çözülür, telaşlanmaya gerke yok. Gerekli açıklamalar yapıldı. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon 20:13, 24 Mayıs 2006 (UTC)
[değiştir] Banyabaşı Camii
Bugünkü haberler sonrası baktım biraz internette var olan bilgiler zaten. Dr. İsmail CAMBAZOV özellikle.--Cansız 19:03, 26 Mayıs 2006 (UTC)
[değiştir] Commons
her hangibir sayfada kullanılmayan ve commonsta kayıtlı olan resimleri ilgili maddeye nasıl kaydedebiliriz--85.104.150.54 18:50, 26 Mayıs 2006 (UTC)
- Merhaba commonsda bulunan tüm resimleri orada bulunan isimleri ile kullanabiliriz. Resim kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgi Yardım:Resim ekleme sayfasından bulunmaktadır. Kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 19:40, 26 Mayıs 2006 (UTC)
Bu kayıtlı olmayan ya da sisteme girmeyip anonim kalmış bir kullanıcının mesaj sayfasıdır. Bu sebeple IP adresi ile gösterilmektedir. Bu tür IP adresleri diğer insanlar tarafından da kullanılabilir. Eğer siz de bir anonim kullanıcı iseniz ve yöneltilen yorumlar sizle ilgili değilse kayıt olun ya da sisteme girin ki ileride başka yanlış anlaşılma olmasın.
[RIR WHOIS bakış: Amerika Avrupa Afrika Asya-Pasifik Latin Amerika/Karayip]