Kullanıcı mesaj:Brecht

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lütfen mesajınızı alta ekleyin. Böylece en yeni mesajlar en altta olacak şekilde bir düzen oluşur ve işimiz kolaylaşır.
Teşekkürler!

Brecht




Vito Genovese 23:04, 4 Aralık 2006 (UTC)

[değiştir] Komedi kategorileri

Merhaba Brecht,

Ellerine sağlık, bakayım kategorilere de en kısa zamanda.

Sevgiler

Vito Genovese 23:12, 4 Aralık 2006 (UTC)

[değiştir] Kitap şablonu

Merhaba Brecht,

Söylediğin oldukça mantıklı aslında. Sanırım kitabın baskısı üzerinden veriyorlar bilgileri, zira orijinal sürümün ISBN numarası da farklı oluyor, malum. Lakin şablonun o değerini "Dil"'den ziyade "Orijinal dil"'e çevirmek ya da ek bir "Orijinal dil" satırı eklemek mümkün.

İstersen Şablon tartışma:Kitap sayfasında görüşlerini belirt, konuyla ilgili arkadaşlardan gelecek cevaba göre bir düzenlemeye gideriz.

Sevgiler

Vito Genovese 09:48, 6 Aralık 2006 (UTC)

Selamlar Brecht. Bir şablona bakmanızı rica ediyorum; Bahsettiğiniz sorunla ilgili şablonda çeşitli değişiklikler yaptım. (İşin aslı ingilizce wikideki şablonu bizim vikiye uyarladım.) Biraz acele edip pek tartışılmadan sonuç ürettiğimin farkındayım umarım bu sizce kötü karşılanmaz ama elimizde üzerinde tartışılabilecek bir sonuç olduğunu düşünüyorum, olmadı her an geri çevrilebilir zaten.--~Tarkovsky~ 21:31, 9 Aralık 2006 (UTC)