Kullanıcı mesaj:Tunahanaslan

Vikipedi, özgür ansiklopedi

[değiştir] Hoş Geldin!

Hoş Geldin Tunahanaslan!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin.




lütfen maddelere taraflı eklemeler yapmayınız ve vikipedi:ilkeler ve kurallar nmaddesini okuyunuz. Delamorena 15:03, 11 Kasım 2006 (UTC)

[değiştir] tavsiye

sayın aslan, görüyorum ki kural ve ilkeleri okumamışsınız :), lütfen maddelere en güzel, en büyük, en şık, en rüküş gibi taraflı sıfatlar eklemeyiniz , ki bunlar görecelidir ve bana göre dünyanın en güzel şehri izmirdir :) diğer yandan ilke gereği maddelere imza atmıyoruz. imzanızı sadece tartışma, mesaj ve oylamalarda kullanınız. kolay gelsin Delamorena 15:23, 11 Kasım 2006 (UTC)