Kullanıcı mesaj:O altunkaya

Vikipedi, özgür ansiklopedi

[değiştir] Hoş Geldin!

Hoş Geldin O altunkaya!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin.



--renegademsj 14:38, 20 Kasım 2006 (UTC)

selam Ankara üniversitesi ile ilgili değişiklik size karşı yapılmamış,anonim kullanıcılar (IP Kullanıcı) zaman zaman vandalizm olarak tabir ettiğimiz gereksiz ve saçma değişiklikleri yapabilirler.Kategoriyi [[Kategori:]] seklinde aşağıdaki butonlar yardımıyla ekleyebilirsiniz ..iyi çalışmalar--Nihan 23:56, 20 Kasım 2006 (UTC)

[değiştir] Prof. Dr. Cem Eroğul.jpg

Merhaba Orhan,

Elbette yüklediğin tüm resimler için böyle bir şey yapmana gerek yok. Bu sadece başkasına ait olan resimler için izin aldığın durumlarda geçerli. Sayfada da yazdığım gibi Cem bey böyle bir izin yazısı (İzin veriyorum şeklinde değil, şu lisansla yayınlıyorum şeklinde) gönderirse sorunumuz da kalmayacaktır.

Resme eklenen etiket zaten direkt silmek yerine, resmi silme sürecine sokan bir etiket. Öğrenmek isteyen kullanıcıya elbette elimden geldiği ölçüde yardımcı olurum, ancak burayı imageshack sanan o kadar çok insanla karşılaşıyorsun ki, bir süre sonunda sadece öğrenmek isteyene öğretmeye kanalize oluyorsun otomatik olarak. Senin durumunda olduğu gibi, öğrenmek isteyen insan da kendini hemen belli ediyor zaten.

Sana ait olmayan resimler için her zaman bu tür karmaşalar doğacaktır. O yüzden en sağlıklısı mümkün olduğunca resim üretmeye kanalize olmak.

Aklına takılanları sormaktan çekinme, ne konuda olursa olsun.

Sevgiler

Vito Genovese 14:56, 21 Kasım 2006 (UTC)