Kullanıcı mesaj:Dnzszn
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba Dnzszn, Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldiniz!
- Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce lütfen okuyun.
- Katkıda bulunurken Cesur ol!
- Ne şekilde yazabileceğiniz biçem el kitabında yazıyor.
- Bir sorununuz olursa, yardım sayfalarına bakabilirsiniz.
- Diğer Vikipedi kullanıcılarından yardım istemekten çekinmeyin; kendilerini yeni vikipedistlere yardımcı olmaya adamış yardım gönüllülerine istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
- Tartışma sayfalarına ve kullanıcılara mesaj yazdıktan sonra imzanı atmayı unutmayın! Yazdığın ansiklopedi maddelerine ise imza atmayın!
Kolay gelsin.
--Ruzgarmesaj 19:32, 26 Haziran 2006 (UTC)
[değiştir] telif
Merhaba, Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Emel Sayın maddesine yaptığınız katkıları takdir ediyoruz, fakat telif hakkı saklı web sitelerinden veya basılı materyallerden alınmış metin veya görüntüleri kabul edemiyoruz. Belki maddeyi kendi sözcüklerinizle tekrar yazmak istersiniz. Daha fazla bilgi için Vikipedi'nin ilke ve kurallarına göz atabilirsiniz. İyi değişiklikler. --Ugur Basakmesaj 07:20, 12 Ekim 2006 (UTC)