Συζήτηση:Οι Αγνοούμενοι

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Πακέτο. Η σειρά είναι γραμμένη σαν "Χαμένοι" και σε όλα τα άρθρα για τους ηθοποιούς της (που είναι κάμποσα). Μάλλον πρέπει να ειδοποιηθεί ο ίδιος ο χρήστης να τα αλλάξει - Badseed 09:14, 5 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)

πρέπει να αλλαχτεί αλλά αυτό είναι δουλειά του οποιουδήποτε (φυσικά αυτό περιλαμβάνει και αυτόν) --Λύκινος 09:16, 5 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)

Ίσως να φτιάχναμε μια ανακατεύθυνση!! Δεν μας στοιχίζει και τίποτε. (Αυτό είναι αστείο μετά που διάβασα την συζήτηση στην Αγορά). --ank 13:20, 24 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)

Σφάλλετε. Η σειρά στην Ελλάδα προβάλλεται με αυτόν τον τίτλο (Που κατα την γνώμη μου είναι και πιο ωραίος) απο το «Χαμένοι». Χρήστης:alexignatiou


Τα παραπάνω γράφτηκαν παλιότερα, επειδή πράγματι το άρθρο ξεκίνησε ως Χαμένοι και μετονομάστηκε στο σωστό Οι Αγνοούμενοι. Κατά τα άλλα, διαφωνώ στο να δημιουργηθούν οποιαδήποτε άρθρα περίληψης ξεχωριστών επεισοδίων. Πολύ περιληπτικά (δύο-τρεις παράγραφοι) μπορεί να γίνει περίληψη της πλοκής ολόκληρης της σειράς μέσα στο άρθρο. —Geraki 2006-02-27 T 16:20 Z

ΟΚ. απλά είδα το "Περιλήψεις Επεισοδείων", οπότε ξεκίνησα να γράφω αναλυτικά, βλέποντας επίσης το ξεχωριστό λήμμα που υπάρχει για τα επεισόδεια κάθε σειράς στη αγγλική Βικιπαίδεια--Alexignatiou 19:25, 27 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)

[Επεξεργασία] 1η περίοδος

Κύριο άρθρο: Περιλήψεις επεισοδίων της σειράς "Οι Αγνοούμενοι"

Ένα αεροσκάφος κόβεται στα δύο και πέφτει σε ένα έρημο νησί. Απο το κομμάτι της ουράς υπάρχουν 48 επιζώντες. Με την ελπίδα οτι κάποια στιγμή θα σωθούν, προσπαθούν να επιβιώσουν παρα τις δυσκολίες, τις μεταξύ τους διαφορές και τα ανεξήγητα μυστήρια του νησιού.


Τι θα λέγατε για κάτι τέτοιο;;;; (να μεταφερθούν τα άρθρα εκεί;) --Alexignatiou 12:37, 15 Μαρτίου 2006 (UTC)

σαφώς και πρέπει --Λύκινος 12:42, 15 Μαρτίου 2006 (UTC)

Βεβαίως φυσικά και οπωσδήποτε. Πέραν τούτου, μήπως να μπει

αντί για το

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αποκαλύπτεται σημαντικό μέρος της υπόθεσης κάθε επεισοδείου ;

--theKay 12:51, 15 Μαρτίου 2006 (UTC)

Σίγουρα και η προειδοποίηση για σποιλερς, αλλα δεν ξέρω να την βάζω. Εγώ έλεγα για την δημιουργία του άρθρου Περιλήψεις επεισοδίων της σειράς "Οι Αγνοούμενοι". Να το κάνω και να μεταφέρω εκεί τις περιλήψεις απο κάτω (αύριο το μεσημέρι έρχεται μία ανάλογη). --Alexignatiou 21:06, 16 Μαρτίου 2006 (UTC)

Alex τα σπόιλερς μπαίνουν με το πρότυπο {{spoilers}} (και κλείνουν με το {{endspoiler}}). Επειδή μάλλον οι περιλήψεις θα πιάσουν πολύ χώρο, είναι προτιμότερο και για μένα να μπουν σε ξεχωριστό άρθρο. --Dada 21:27, 16 Μαρτίου 2006 (UTC)

Στο Λοστ όλοι είναι Χαμένοι! --theKay 00:20, 17 Μαρτίου 2006 (UTC)

[Επεξεργασία] Lost Season 2

Η ΝΕΤ ανακοίνωσε πως θα φέρει τον Οκτώβριο τον 2ο κύκλο της σειράς Lost - Οι Αγνοούμενοι. Ημερομηνία δεν γνωρίζω ακόμα αλλά η είδηση αυτή επαληθεύεται σε ένα email fan που έστειλε στην NET αλλά και σε διάφορα άρθρα τηλεοπτικών περιοδικών.