Συζήτηση:Σητεία
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Παρακαλώ να μήν ανεβάζετε στην βικιπαίδεια κείμενα κόπυ-πέϊστ, χωρίς επιμέλεια, εκτώς ότι δημιουργείται κάθε φορά θέμα πνευματικών δικαιωμάτων (για μένα αυτό είναι το λιγότερο), αυτή η πρακτική δεν αποτελεί πραγματική συνεισφορά αλλά βάσανο για τον άτυχο που θα βρει μπροστά του κάτι τέτοιο. είναι σαφώς προτιμότερο να γράφετε ένα μικρό άρθρο το οποίο θα επεκταθεί (και θα μορφοποιηθεί και θα διορθωθεί) σταδιακά, παρά να ανεβάζεται ένα άρθρο που στην καλύτερη περίπτωση θέλει επιμέλεια (στην χειρότερη διαγραφή) και να δημιουργείτε δουλειά επιμέλειας στον υπόλοιπο κόσμο. --Λύκινος ♘ 15:04, 11 Ιανουαρίου 2006 (UTC)
Υπάρχει θέμα copyright;--aspiotis 07:21, 10 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)
Το περιεχόμενο είναι από το site του Δήμου Σητείας (και αυτό είναι το σημαντικότερο). Σχετικά με αυτά που λέει ο Λύκινος, διαφωνώ κάθετα και το έχω ξαναπεί. Για κανένα δεν είναι βάσανο τέτοια κείμενα, για τον απλούστατο λόγο ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να τα επιμεληθεί αλλά το επειδή το θέλει. Άλλωστε αυτό δεν είναι η ομαδική δουλειά; —Geraki ✉2006-02-10 T 13:01 Z
- όχι δεν είναι αυτό ομαδική δουλειά (κάποιος να μην κάνει δουλειά και να δημιουργεί δουλειά στους άλλους) --Λύκινος ♘ 13:28, 10 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)
Μπερδεύεσαι: Αν το έχει κάνει copy-paste το μόνο που χρειάζεται είναι διαγραφή (συνεπώς ελάχιστη δουλειά). Αν δεν το έχει κάνει copy-paste, σημαίνει ότι το έγραψε ο ίδιος και συνεπώς έχει κάνει δουλειά που θα συμπληρωθεί από άλλους. —Geraki ✉2006-02-10 T 13:38 Z
Προσωπικά η επιμέλεια άρθρων δεν με κουράζει. Όμως είναι απογοητευτικό να επιμελείται κανείς κάτι και να βγει μετά με πρόβλημα copyright.--aspiotis 13:14, 10 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)
Έβαλα μια σημείωση στο πρότυπο:επιμέλεια για να θυμίζει ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος. —Geraki ✉2006-02-10 T 13:38 Z