Συζήτηση χρήστη:Gkourkafas
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
[Επεξεργασία] Καλώς ήρθες!
Gkourkafas, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:
- Εισαγωγή και Συχνές ερωτήσεις
- Τα Πέντε Θεμέλια της Βικιπαίδειας
- Απλοί κανόνες
- Βοήθεια
- Βασική πολιτική (Ουδετερότητα - Επαληθευσιμότητα - Όχι πρωτότυπη έρευνα)
- Αμμοδοχείο (σελίδα για πειραματισμούς στην επεξεργασία σελίδων)
Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! --cubic[*]star 22:14, 10 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)
[Επεξεργασία] ΕΝ.ΑΝΤ.ΙΑ
Καταρχάς δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη για το ότι, όπως λες, δεν έχεις διαβάσει αρκετά την πολιτική της Βικιπαίδειας. Στο θέμα μας και τις αλλαγές που έκανα αφορούσαν όσα έγραψες για την κίνηση ΕΝ.ΑΝΤ.ΙΑ στο λήμμα για τις εκλογές:
- το «ανένταχτοι» από μόνο του δεν λέει πολλά αν δεν προσδιορίσουμε τον χώρο και πάντως δεν λέει πολλά στους αναγνώστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα αριστερά ρεύματα. Προφανώς πρόκειται για ανένταχτους αριστερούς αλλά αυτό ο αναγνώστης μας δεν μπορεί να το ξέρει πάντα με σαφήνεια. Το άλλαξα σε «εξωκοινοβουλευτικά αριστερά» ή κάπως έτσι που είναι (ή μου φαίνεται ότι είναι) ευρύτερα κατανοητό. Αν γνωρίζεις καλύτερο όρο που όμως να είναι ουδέτερος και δόκιμος πολιτικά μπορείς να τον προσθέσεις. Για παράδειγμα όροι όπως «επαναστατική αριστερά» ή «αγωνιστές και αγωνίστριες» δεν είναι αρκετά ουδέτεροι αφού απονέμουν δάφνες. Η κοινότητα της Βικιπαίδειας δεν μπορεί να αποφανθεί για το αν είναι όντως αγωνιστές ή όχι. Ας μην παρασύρουμε τους χρήστες σε συμπεράσματα· παραθέτουμε ψύχραιμα και αντικειμενικά τα στοιχεία και θα κρίνουν μόνοι τους.
- Καλό θα είναι να αφήσεις στο λήμμα των εκλογών ορισμένα γενικά στοιχεία και να μετακινήσεις τις διαδικασίες συγκρότησης της κίνησης στο δικό της λήμμα. Στο δικό της λήμμα ταιριάζουν καλύτερα.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Ευχαριστώ για την επικοινωνία --cubic[*]star 22:14, 10 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)