Συζήτηση χρήστη:Alogoskoufis

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

[Επεξεργασία] Καλώς ήρθες!

(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue

Alogoskoufis, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Image:Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια!  Θα ήταν χρήσιμο να ξέρεις ότι η ελληνική έκδοση της Wikipedia γράφεται στα ελληνικά και ότι οι σελίδες χρηστών δεν είναι το ίδιο με τα άρθρα. Επίσης πρέπει να αναφέρεις τον δημιουργό και τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για τις φωτογραφίες που επιφορτώνεις. Διάβασε προσεκτικά τους παραπάνω συνδέσμους και ιδιαίτερα την πολιτική για να είμαστε πολιτικώς ορθοί. lnxdx =xlnx - x + c 01:42, 25 Αυγούστου 2007 (UTC)

[Επεξεργασία] Ακούη κανείς ;

Βρε Αλογοσκούφη , σώστε τον κόσμο, καήκαμε , καταστραφήκαμε και εσείς κοιμόμαστε στα έδρανα της βουλής . Σώστε την Ελλάδα, σώστε την, σώστε την , γι' αυτό σας ψηφίζουμε . Η Καταστροφή στην Ηλεία είναι ολική δεν έμεινε τίποτα. Ζητάτε , από τον κόσμο να εγκαταλείψει τα χωριά του να τα αφήσει , ο κόσμος δεν φεύγει όμως ξέρεις γιατί ; γιατί που να πάει; δεν έχει που να πάει καίγεται παντού ο τόπος να φύγει ωραία, και που θα ξαναγυρίσει ; όταν ξανά γυρήση δεν υπάρχει τίποτα να βρει, κάθεται εκεί και ότι καταφέρει να σώσει και αν καεί κάηκε τουλάχιστον θα έχει αγωνιστεί να σώσει ότι έχει και δεν έχει . Σας ψηφίζουμε για να μας βοηθήσετε ΤΩΡΑ γα ποίον λόγο νομίζετε!!!

Τώρα καίγεται η Αρχαία Ολυμπίακαι αυτή ;;

Σώστε μας

Καίγεται η Πελοπόννησος , όλη , και δεν μας βοηθά κανείς !! ούτε θεός

Ωραία μέτρα ανακοινώσατε μπράβο σας. Δώστεστον κόσμο άτοκα δάνεια να ξαναφτιάξει τα σπίτια του , δώστε δεντρίλια με ελιές , δωρεάν να αποκαταστήσουν τις καμένες , έχετε αρχεία αφού κάθε χρόνο δίνατε επιδοτήσεις για το λάδι, ξέρετε πόσες ελιές κάηκαν του καθενός, ξαναδώστε τες πίσω να τις φυτέψει , αυτό είναι κοινωνική πρόνοια και βοήθεια όχι τα γελοία και αισχρά 3.000 που δίνετε.

Καιγόμαστε και η κυβέρνηση και αντιπολίτευση τσακώνονται για τις εκλογές

καιγόμαστε και δεν μας βοηθά κανείς

Λυπήσου μας θεέ μου


Δεν ξέρω εαν είστε ο υπουργός , αλλά εάν είστε πρέπει να ντρέπεσε που την ωρα που καίγετε όλη η ελλάδα εσύ συντηρείς το άρθρο σου στην Βικιπαίδεια. --*tony esopiλέγε 15:12, 26 Αυγούστου 2007 (UTC)

[Επεξεργασία] biography self-editing

Σε περίπτωση που αυτό το account ανήκει όντως στον Υπουργό Οικονομικών, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στους κανόνες της wikipedia για editing βιογραφικών άρθρων από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο.--Polyvios Pratikakis 01:42, 27 Αυγούστου 2007 (UTC)


Σύμφωνοι, αλλά δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν είναι όντως ο υπουργός και όχι κάποιος από το περιβάλλον του. Θα συνιστούσα ψυχραιμία εν γένει στους χαρακτηρισμούς--ΗΠΣΤΓ 07:01, 27 Αυγούστου 2007 (UTC)

Προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, νομίζω είναι καλύτερο να διαλέξετε κάποιο άλλο όνομα χρήστη και αυτό να μπλοκαριστεί - Badseed απάντηση 09:03, 27 Αυγούστου 2007 (UTC)


Για να μην απαντάει μάλλον αυτός είναι . Βάζω το χέρι μου στην φωτιά. --*tony esopiλέγε 20:07, 27 Αυγούστου 2007 (UTC)

Το θέμα είναι αν είναι όντως ο ίδιος, πράγμα που προσωπικά το αποκλείω, ή κάποιος άλλος. Γιατί τότε θα μπορούσε να θεωρηθεί βιογραφικό του ίδιου του χρήστη. Υπάρχουν αποδείξεις περι του αντιθέτου;--Diu 20:19, 27 Αυγούστου 2007 (UTC)