Συζήτηση χρήστη:Editor 1
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
[Επεξεργασία] Καλώς ήρθες!
Editor 1, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:
- Εισαγωγή και Συχνές ερωτήσεις
- Τα Πέντε Θεμέλια της Βικιπαίδειας
- Απλοί κανόνες
- Βοήθεια
- Βασική πολιτική (Ουδετερότητα - Επαληθευσιμότητα - Όχι πρωτότυπη έρευνα)
- Αμμοδοχείο (σελίδα για πειραματισμούς στην επεξεργασία σελίδων)
Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! --Λυδήριος 10:05, 20 Απριλίου 2007 (UTC)
[Επεξεργασία] Εικόνα:Firopotamosb.jpg
Η φωτογραφία που επιφόρτωσες δεν έχει άδεια και πηγή. Αν δεν συμπληρώσεις αυτά τα δύο στοιχεία σύντομα θα διαγραφεί. Η επιλογή της άδειας δεν πρέπει να είναι αυθαίρετη. Ευχαριστώ --Λυδήριος 10:05, 20 Απριλίου 2007 (UTC)
Εγώ απλώς σε ενημερώνω οτι οι φωτογραφίες που επιφορτώνεις δεν θα χρησιμεύσουν χωρίς άδεια και πηγή γιατι σύντομα θα διαγραφούν. Ευχαριστώ --Λυδήριος 10:40, 20 Απριλίου 2007 (UTC)
[Επεξεργασία] Φυροπόταμος
Καλωσόρισες και από μένα. Το άρθρο για το Φυροπόταμο είναι ιδιαίτερα επιθυμητό, καθώς και οι φωτογραφίες για αυτό. Αλλά το μεν άρθρο θα πρέπει να είναι γραμμένο για εγκυκλοπαίδεια, όχι για διαφημιστικό έντυπο και οι δε φωτογραφίες πρέπει να είναι ελεύθερες πνευματικών δικαιωμάτων. Αν είσαι κοντά, βγάλε μερικές φωτογραφίες και ανέβασέ τες, μη ξεχάσεις να βάλεις και ένδειξη για την άδεια που αποδέχεσαι. Φωτογραφίες από sites και διαφημιστικά δε μπορούν να μείνουν εδώ. Καλές συνεισφορές.--Focal Point 18:44, 22 Απριλίου 2007 (UTC)