Συζήτηση χρήστη:Assassingr
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πίνακας περιεχομένων |
[Επεξεργασία] Καλώς ήρθες!
Assassingr, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:
- Εισαγωγή και Συχνές ερωτήσεις
- Τα Πέντε Θεμέλια της Βικιπαίδειας
- Απλοί κανόνες
- Βοήθεια
- Βασική πολιτική (Ουδετερότητα - Επαληθευσιμότητα - Όχι πρωτότυπη έρευνα)
- Αμμοδοχείο (σελίδα για πειραματισμούς στην επεξεργασία σελίδων)
Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! --Θεόδωρος 08:17, 1 Αυγούστου 2007 (UTC)
[Επεξεργασία] Μαγνητισμός
Θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για τη δουλεία σου στο μαγνητισμό. Ελπίζω να δώσεις στη Βικιπαίδεια και άλλα τέτοια αξιόλογα άρθρα.. --K sal 15 09:47, 2 Αυγούστου 2007 (UTC)
[Επεξεργασία] Πρόταση
Αγαπητέ Βικιπαιδιστή Αssasingr, βλέποντας το έργο σου στην Βικιπαίδεια και καταλαβαίνοντας ότι το επίπεδο σου είναι υψηλό θέλω να σου προτείνω να μπεις στη ομάδα στίρηξης δημιουργίας ενός Βικιεπιστημίου. Αν θες να συμμετάσχεις, θα σου στείλω τις περαιτέρω πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνεις. Αναμένω την απάντηση σου, --K sal 15 13:36, 3 Αυγούστου 2007 (UTC)
[Επεξεργασία] Σχετικά με το Βικιεπιστήμιο
Το Βικιεπιστήμιο χρησιμοποιεί την δύναμη ενός wiki για online μάθηση. Αν μπορείς να μεταφράσεις κείμενα ή έχεις αρκετές γνώσεις πάνω σε ένα αντικείμενο μπορείς να βοηθήσεις... Για αρχή μπορείς να βάλεις το όνομα σου στους ενδιαφερόμενους στην αίτηση για δημιουργία του Βικιεπιστημίου ΕΔΩ!--K sal 15 14:14, 3 Αυγούστου 2007 (UTC)
[Επεξεργασία] Διευκρίνιση
Θα επεξεργαστείς την σελίδα και θα βάλεις το όνομα σου μαζί με ένα {N} από δίπλα που δηλώνει ότι μιλάς Ελληνικά. Πάρε παράδειγμα το όνομά μου... --K sal 15 14:31, 3 Αυγούστου 2007 (UTC)
[Επεξεργασία] Kαλωσόρισμα
Φιλε Assassingr σε καλωσορίζω είμαι ο ΖaDiak στην ελληνική βικιπαίδεια και ο Diaza στο Βικιεπιστήμιο εγώ μαζί με τον k_sal_15 αρχίσαμε την προσπάθεια για την ίδρυση ενός Βικιεπιστημίου και θέλω να σου πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστείς μαζί μας.--ZaDiak 14:45, 3 Αυγούστου 2007 (UTC)
[Επεξεργασία] Κινηματική
Είδα και το άρθρο σου κινηματική και εκπλάγηκα ήταν και αυτό πάρα πολύ καλό τόσο όσο και η μαγνητική περιμένω να δω άλλο ένα τέτοιο άρθρο.--ZaDiak 07:29, 4 Αυγούστου 2007 (UTC)
[Επεξεργασία] Φυσική
Γεια σου κι από εμένα φίλε Assassingr. Χαίρομαι πολύ για τη συνεισφορά σου στη φυσική, ελπίζω να συνεχίσεις! Δύο μικρές διευκολύνσεις μόνο: Αν το άρθρο πρόκειται για εξ' ολοκλήρου μετάφραση από την αγγλική (ή οποιαδήποτε άλλη ΒΠ), όπως ο μαγνητισμός, η κινηματική κλπ, θα ήταν καλό να κάνεις μια αίτηση ιστορικού εδώ στους διαχειριστές, ώστε να συμπεριλαμβάνεται το ιστορικό του πρωτότυπου άρθρου. Καλή θα ήταν επίσης και μια αναγραφή στο κάτω μέρος του άρθρου που να λέει ότι η αρχική μορφή αυτού αποτελεί μετάφραση από άλλη ΒΠ.
Επίσης, μιας και χρησιμοποιείς firefox όπως είδα στη σελίδα σου, μπορείς να βάλεις ορθογραφικό έλεγχο από εδώ. Θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ χρήσιμο και πρακτικό, ιδιαίτερα σε μεγάλα κείμενα! Καλή συνέχεια! AmalgamΣυζήτηση 11:12, 7 Αυγούστου 2007 (UTC)
Που θα πάει, θα γίνει και η μεταφορά του ιστορικού. Μια παράκληση: Γράφε παρακαλώ το αγγλικό όνομα το οποίο χρησιμοποιείται για τη μεταφορά. Ιδανικά, αν το άρθρο ήταν στο ίδιο, αγγλικό όνομα, η μετακίνηση θα ήταν λίγο πιο απλή για τους διαχειριστές.--Focal Point 16:42, 8 Αυγούστου 2007 (UTC)
Έ όχι και boss, τι σου έκανα και μου μιλάς έτσι;
Να σου απαντήσω για το ιστορικό: Επειδή οι εκδόσεις της Βικιπαίδειας σε διάφορες γλώσσες δημοσιεύονται σύμφωνα με την άδεια GFDL, όταν αντιγράφουμε από ξένη Βικιπαίδεια πρέπει (για να τιμήσουμε την άδεια) να το αναφέρουμε. Ένας απλός τρόπος είναι αυτός, όπου απλά το δηλώνεις. "Καλύτερος" τρόπος είναι αυτός που δείχνει (με σύνδεσμο) και στο σωστό άρθρο. Τέλος "ακόμη καλύτερος" (αλλά φασαριόζικος) είναι εδώ, αν δεις στο ιστορικό του, θα βρεις χρήστες της Αγγλικής βικιπαίδειας από το 2005, που φυσικά δεν το είχαν γράψει στην Ελληνική βικιπαίδεια. Αυτό το τελευταίο γίνεται με μεταφορά ιστορικού. Όταν δουλεύει....
Α..και μια παράκληση...βάζε και καμιά υπογραφή στο τέλος του κειμένου σου όταν γράφεις σε συζητήσεις, να φαίνεται εύκολα ποιός έγραψε (δες στις οδηγίες του καλωσορίσματος παραπάνω).--Focal Point 17:55, 9 Αυγούστου 2007 (UTC)
Εξηγήσεων συνέχεια: Όπως έγραψα και στη Βικιπαίδεια:Αιτήσεις εισαγωγής ιστορικού τα μετακίνησα εγώ για να κάνω πιο εύκολη τη μεταφορά του ιστορικού και θα τα έφερνα πίσω στα αρχικά τους ονόματα. Τώρα βέβαια δεν έρχεται το ιστορικό και κολλήσαμε. Υπομονή. --Focal Point 18:20, 10 Αυγούστου 2007 (UTC)
[Επεξεργασία] Απονομή
Σε ευχαριστώ πολύ για την απονομή! Ελπίζω να συνεχίσεις να συνεισφέρεις με την ίδια φόρα που ξεκίνησες! AmalgamΣυζήτηση 11:31, 10 Αυγούστου 2007 (UTC)
[Επεξεργασία] Bικιεπιστημιο
Φιλε μου θα ηθελες να δουλεψεις παραπανω για την αναπτυξη του ΒΕ; Σε παρακαλω στειλε μου μηνυμα με την απαντηση σου. Ευχαριστω!--ZaDiakλέγε 14:30, 7 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)
Κατ' αρχήν μπες εδω για να τα πουμε απο εκεί.--ZaDiakλέγε 14:37, 7 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)
Mπες σε αυτο το IRC--ZaDiakλέγε 14:48, 7 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)
[Επεξεργασία] Σχετικα με τον Καραμανωλη
Κυριε Assassingr δεν γίνομαι επιθετικός και καταλαβαίνω οτι προσπαθήτε να κρατήσετε καποιες ισορροπιές, αλλα εδώ υπαρχει αρθρο μέχρι και για το σουβλάκι.....Οπότε η wikipedia κινδυνεύει να γινει τσελεμεντες από εσάς και όχι απο τον Καραμανώλη.Επισης το χιουμορ έχει και όρια και είναι αντιδεοντολογικό να κάνεις σάτιρα εκτείθοντας μια ομάδα ανθρώπων όπως οι δυσλεκτικοί. Για την σημερινή κατάσταση στην ορθογραφία συμφωνώ αλλά όποιος θέλει να την εκθέσει ας επιλεξει πιο σεμνούς τρόπους.Ευχαριστώ
- Αναιρεθηκε η διαγραφη του σχολιου --Assassingr 08:23, 12 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)