Συζήτηση χρήστη:Kornoslimnos
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Καλώς ήρθες!
Kornoslimnos, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:
- Εισαγωγή
- Τα Πέντε Θεμέλια της Βικιπαίδειας
- Απλοί κανόνες
- Βοήθεια
- Βασική πολιτική (Ουδετερότητα - Επαληθευσιμότητα - Όχι πρωτότυπη έρευνα)
- Αμμοδοχείο (σελίδα για πειραματισμούς στην επεξεργασία σελίδων)
Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Diamond 20:03, 28 Αυγούστου 2006 (UTC)
[Επεξεργασία] Περιλήψεις και εικόνες
Γεια σου κι από μένα. Τα άρθρα για τις ταινίες είναι φυσικά ευπρόσδεκτα (και μπράβο για την εξοντωτική δουλειά που έκανες με τους τόνους και τα κεφαλαία/μικρά στον Κατάλογο των ταινιών), υπάρχει όμως πρόβλημα με τις περιλήψεις των ταινιών, που είναι (όσες είδα τουλάχιστον) παρμένες από άλλες σελίδες, οπότε δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εδώ χωρίς άδεια. Προσπάθησε να γράφεις κάτι δικό σου, έστω και μικρότερο! Κατά τ' άλλα, καλή συνέχεια
Υ.Γ. για τις εικόνες, οι αφίσες είναι όντως η καλύτερη λύση, κι όπου δεν υπάρχουν μπορείς να βρεις ή να φτιάξεις (αν τις έχεις στην ταινιοθήκη σου) screenshots μεμονωμένων σκηνών. - Badseed απάντηση 10:22, 19 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)
Φυσικά και είναι αποδεκτό. Είναι γεγονός ότι γενικά με τα πνευματικά δικαιώματα γίνεται ένα μπάχαλο στο ελληνικό διαδίκτυο, καλό είναι όμως να προσέχουμε, μέσα σε λογικά πλαίσια βέβαια (δεν τίθεται θέμα δηλαδή για 1-2 φράσεις). Δεν χρειάζεται εξάλλου να γράψεις κάποια γνώμη (αν και μπορείς, αρκεί να τεκμηριώνεται), απλά μερικά λόγια για την ιστορία της ταινίας. Είναι και πιο fun να γράφουμε οι ίδιοι! Καλή συνέχεια! - Badseed απάντηση 09:24, 20 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)
[Επεξεργασία] Πρόταση διαγραφής
Πρότεινα το άρθρο για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου για διαγραφή. Θα ήταν κρίμα να γεμίσουμε με άρθρα της μιας γραμμής. Κάτι τέτοιο θα έγερνε τη ζυγαριά προς τη μεριά της ποσότητας (αριθμού άρθρων) και θα χάναμε τη μεριά της ποιότητας (δε θα είχαμε καν ζήτημα καλού ή κακού άρθρου, αλλά άρθρα /κενά περιεχομένου το διέγραψα γιατί προφανώς δεν αφορούσε αυτά τα άρθρα, της μιας γραμμής ή των 4-8 λέξεων). Ένας καλός φίλος μου έχει υποδείξει ότι τέτοιες προτάσεις διαγραφής μπορεί να είναι τραυματικές και να απογοητεύουν το αρχικό συγγραφέα. Για να αντισταθμίσω την πιθανότητα αυτή, έγραψα το παρόν κειμενάκι, για να ξέρεις τουλάχιστο που βασίζεται η πρόταση διαγραφής και γιατί έγινε.--FocalPoint Συζήτηση 08:51, 18 Μαρτίου 2007 (UTC)
Τα ίδια ισχύουν και για το Κατερίνα Χέλμη που δεν σημείωσα για διαγραφή.--FocalPoint Συζήτηση 08:54, 18 Μαρτίου 2007 (UTC)
Λυπάμαι που σε στενοχώρησα και εκτιμώ ιδιαίτερα που μου απάντησες για να μου εξηγήσεις πως το σκέφτηκες (και ότι σου ήρθε κάπως απότομο - για να το θέσω ήπια). Δεν είμαι ο Πάπας, ούτε έχω το αλάθητο, συνεπώς μπορείς να καταλαβαίνεις, χωρίς να συμφωνείς και σίγουρα χωρίς να δέχεσαι ως «σωστότερη» την προσωπική μου κρίση στην οποία η εικόνα είναι πολύ καλή και αξίζει για 1000 λέξεις, αλλά χρειάζεται και λίγο κειμενάκι για σάλτσα. Με μεγάλη μου χαρά, όλα τα άρθρα που επισήμανα χθες-προχθές (2 που άρχισες εσύ και ένα ο Vasiliskrin, δες στη Συζήτηση χρήστη:Vasiliskrin#Πρόταση διαγραφής), ζουν και βασιλεύουν, αλλά προφανώς η μέθοδος είναι όπως τα έχει πει ο Λύκινος στην εξής συζήτηση. Θα πρέπει να το ξανασκεφτώ. Ελπίζω να συνεχίσεις ακάθεκτος στη συνεισφορά σου.
Φιλικά, --FocalPoint Συζήτηση 19:45, 19 Μαρτίου 2007 (UTC)