Συζήτηση χρήστη:Liverpool7
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
[Επεξεργασία] Καλώς ήρθες!
Liverpool7, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:
- Εισαγωγή
- Τα Πέντε Θεμέλια της Βικιπαίδειας
- Απλοί κανόνες
- Βοήθεια
- Βασική πολιτική (Ουδετερότητα - Επαληθευσιμότητα - Όχι πρωτότυπη έρευνα)
- Αμμοδοχείο (σελίδα για πειραματισμούς στην επεξεργασία σελίδων)
Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Dada 15:27, 7 Απριλίου 2006 (UTC)
[Επεξεργασία] Για την εικόνα PKSLOGO.jpg
Liverpool7, αν γνωρίζεις κάτι σχετικό με τα πνευματικά δικαιώματα της εικόνας τοποθέτησε το στην περιγραφή της. Είναι πιθανό να διαγραφεί αν οι διαχειριστές δουν ότι δεν έχει πληροφορίες για τα πνευματικά δικαιώματα. --Dead3y3 14:12, 7 Απριλίου 2006 (UTC)
- ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. --Liverpool7
-
- Καλά, μην φωνάζεις...Το τακτοποίησε ο Dada, δες την σελίδα της εικόνας. --Dead3y3 15:01, 7 Απριλίου 2006 (UTC)
- δεν φωνάζω απλώς είμαι νέος χρήστης και δεν ξέρω ακόμα όλα τα κόλπα!