Συζήτηση χρήστη:Kassianos

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αγαπητέ Κασσιανέ, σου είμαι υπόχρεος για τα καλά σου λόγια. Αν η περίσταση αυτή στάθηκε αφορμή να επιστρέψεις στη ΒΠ συνεισφέροντας με τις γνώσεις σου, αυτό θα με ευχαριστούσε ακόμη περισσότερο. Με εκτίμηση. Dr Moshe 07:35, 29 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Άραγε είσαι ακόμα τακτικός αναγνώστης της Βικιπαίδειας?--Eonwe 23:06, 6 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Δυστυχώς δεν έχεις άδικο--Eonwe 20:20, 12 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Welcome back.--FocalPoint Συζήτηση 17:22, 13 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Καλώς ήλθες αγαπητέ. Χαίρομαι που επανήλθες. Με εκτίμηση. --Dr Moshe 20:04, 13 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Αγαπητέ φίλε, για τα θερμά σου σχόλια και την εγκάρδια φιλοφρόνηση, που ασφαλώς με υπερβαίνουν, ένα μόνο μπορώ να πω: Toda raba! (ευχαριστώ πολύ). Dr Moshe 09:00, 21 Νοεμβρίου 2006 (UTC)


Αγαπητέ φίλε, η πρότασή σου σχετικά με το αλφάβητο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Μόνο που η συμπύκνωση των στοιχείων απαιτεί πολύ χρόνο, περισσότερο ίσως από όσο για την παράθεσή τους. Παραφράζοντας τον Πασκάλ, "γράψαμε πολλά, επειδή δεν είχαμε χρόνο να γράψουμε λίγα..." Ελπίζω κάποιος άλλος ικανός συνεργάτης να αναλάβει αυτό το έργο, επειδή δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να βρω χρόνο για αυτό. Ευχαριστώ όμως για την υπομονή σου να διαβάσεις τη συζήτηση. Και εγώ επίσης ωφελήθηκα από τη συμμετοχή μου σε αυτήν. Με ιδιαίτερη εκτίμηση. Dr Moshe 23:18, 22 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

[Επεξεργασία] Απορρίπτεται

Το δικαστήριον απεφάσισεν περιοριστικήν εντολήν για τον κατηγορούμενον. Επιβάλλεται εις αυτόν τήρησιν αποστάσεως 4000 + 1 βασιλικών πήχεων από τον αξιότιμον Κράστυ Κλόουν (γνωστόν και με τον ψευδώνυμον «Εύλογη χρήσις»), και η κατάποσις 100 δραμίων ρετσινόλαδου ημερησίως! Υποψήφιος δικαστής προς εκτέλεσιν δια απαγχονισμόν Πληροφορίες εντός, παρακαλώ κρούετε τον κώδωνα (κινδύνου) πριν εισέλθετε