بحث کاربر:رسول هاجري
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد.
[ویرایش] خوش آمدید
خوش آمدید
سلام رسول هاجري، و به ویکیپدیا خوش آمدید! از مشارکت شما سپاسگزارم. امیدوارم که از اینجا خوشتان بیاید و تصمیم به ماندن بگیرید. پیوندهای زیر برای کاربرهای جدید مفیدند:
- پنج اصل بنیادی ویکیپدیا
- چگونه ویرایش کنیم
- راهنمای ویکیپدیا
- خودآموز
- چطور یک مقالهٔ خوب بنویسیم
- شیوهنامه
- مسایل حق تکثیر
امیدوارم از ویکیپدیانویس بودن لذت ببرید! لطفاً برای آزمایش از ویکیپدیا:گودال ماسهبازی استفاده کنید و در صفحات بحث نام خود را با چهار علامت مدک امضا کنید، (~~~~)، با این کار نام شما و تاریخ به عنوان امضا درج خواهد شد. در صورتی که سوال داشتید، به صفحهٔ قهوهخانه بروید، یا اینکه از من در صفحهٔ بحثم بپرسید. باز هم خوش آمد میگویم!
Raamin ب ۲۱:۴۱, ۲۶ مه ۲۰۰۶ (UTC)
[ویرایش] صفحهکلید شما
با درود! به نظر میآید که صفحهکلید شما یها را به صورت عربی ي وارد میکند. لطفاً با توجه به وپ:فارسی صفحهکلید خود را اصلاح کنید.بهآفرید ۲۱:۴۳, ۲۶ مه ۲۰۰۶ (UTC)
[ویرایش] ایسنا
کاربر گرامی،این رسمش نیست. لطفاً اگر میخواهید مقالهای در مورد ISNA بنویسید این کار را درست انجام دهید تا از خواندنش بهره ببریم.
با تشکر، Raamin ب ۲۱:۴۴, ۲۶ مه ۲۰۰۶ (UTC)