بحث:نادرشاه افشار

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

[ویرایش] اشتباه

افشار نام یکی از ایلهای کرمانج است که در غرب دریاچه ارومیه و شمال سوریه زندگی می کنند.من از نوادگان این بزرگوار هستم و خودم میدانم که نسبم کیست.

[ویرایش] قهرمانسازی

کتاب هما ناطق نوشته که وی در کرمان مردم را به جای الاغ و قاطر استفاده کرده و بار از آنها کشید. قتل عامهای او در همه شهرهای ایران چیزیه که غیر قابل انکاره ولی بعضیها دوست دارن که از اون به عنوان قهرمان یاد کنن. اون نه تنها به فکر ایران نیود برعکس کلی از مردم رو بی رحمانه کشت.--Yoldas ۱۹:۳۲, ۳۱ اوت ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] اقدامات سرزميني و ملي نادر

اقدامات سرزميني نادر از جنوب تا شمال و غرب وشرق ستودني است خصوصا تاجگذاري او د رمغان نشان از غير محلي عمل كردن اوست ليكن تربيت ايلاتي او و خشونت زمانه كار اورا به بيراه كشاند در ضمن دوست دارم اگر كسي از اصل منشور نادر در دشت مغان ادرسي دارد ارائه كند اين سند بيان كننده افكار اوست و ميتوان براساس آن قضاوت كرد