Συζήτηση χρήστη:Chomwitt

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Πίνακας περιεχομένων

[Επεξεργασία] Καλώς ήρθες!

Welcome (en)
Bienvenue (fr)
Willkommen (de)

Chomwitt, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Image:Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --ΗΠΣΤΓ 10:38, 26 Μαΐου 2006 (UTC)

[Επεξεργασία] BASIC

Καλησπέρα! Απ' ότι είδα ενδιαφέρεσαι για άρθρα σχετικά με τους Η/Υ και το λογισμικό. Θα μπορούσες, αν έχεις ενδιαφέρον βέβαια, να κοιτάξεις το άρθρο BASIC με το οποίο άρχισα να ασχολούμαι; Θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε το άρθρο μαζί. Σημείωση: για άμεση συνεργασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί το εξής κανάλι IRC (εγκαινιάστηκε σήμερα): irc://irc.freenode.net/wikipedia-el --Dead3y3 Συζήτηση 15:30, 17 Ιουλίου 2006 (UTC)

[Επεξεργασία] Κατηγορία

Έχεις δίκιο για την Κατηγορία:Υπολογιστές. Μάλιστα, θα έλεγα ότι δεν χρειάζεται καθόλου, οπότε θα μετακινήσω τα (λίγα) άρθρα της σε άλλες κατηγορίες και θα τη διαγράψω. Αν νομίζεις ότι κάπου χρειάζεται, ειδοποίησέ με ώστε να την κρατήσουμε. Φιλικά Badseed απάντηση 10:01, 23 Ιουλίου 2006 (UTC)

[Επεξεργασία] Linker = Διασυνδεσμοτής ή Συνδέτης;

Γεια σου. Διάβασα το άρθρο Ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης και παρατήρησα τον όρο "διασυνδεσμοτής". Απ' ότι γνωρίζω είσαι μηχανικός λογισμικού, αλλά είναι σίγουρο ότι ο όρος "linker" μεταφράζεται έτσι και όχι ως "συνδέτης"; Μπορεί βέβαια να κάνω και εντελώς λάθος και να μην είναι καν ο όρος "linker" αυτός που μεταφράζεται. --Dead3y3 Συζήτηση 18:56, 30 Ιουλίου 2006 (UTC)