Kullanıcı mesaj:Kubra
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Konu başlıkları |
[değiştir] Hoş Geldin!
Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!
- Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
- Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
- Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
- Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
- Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
- Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim için Köy çeşmesi |
Ortak çalışma alanı Topluluk portalı |
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız VikiKaynak |
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız VikiSözlük |
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız VikiKitap |
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız VikiSöz |
---|
En çok sorulan... | Burada | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? | Gezinti | |||||
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? | Kaynaklar | |||||
Madde hakkında nasıl tartışırım? | Tartışma sayfasını kullanın | |||||
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? | Tavsiye | |||||
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? | Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü |
Kolay gelsin.
Baharmesaj 08:58, 4 Ağustos 2006 (UTC)
[değiştir] Subst:
Selam Kubra, kullanıcılara hoşgeldin şablonunu {{subst:hoşgeldin}} şeklinde atarsan daha güzel olur. Kolay gelsin. Tembelejderha 07:58, 19 Eylül 2006 (UTC)
[değiştir] kukla meselesi
Kubra'nın kukla olduğunu sanmıyorum, bence yanılıyorsunuz.--Humbaracı 08:15, 13 Ekim 2006 (UTC)
[değiştir] Kullanıcı adı
Merhaba Kubra,
Kullandığın kullanıcı adı Noumenon'un eski kullanıcı adı. İsim değişikliğinden sonra boşta kalmış ve sen almışsın ama geçmişte bu kullanıcı adıyla imzaladığı mesajlar ve bu kullanıcı adıyla yapılan yöneticilik başvurusu yeni kullanıcılarda kafa karışıklığına neden olabilir.
İşbu sebeple ana sayfana konuyla ilgili ufak bir not düşmeyi düşünür müydün?
Sevgiler
Vito Genovese 14:53, 13 Ekim 2006 (UTC)
Teşekkürler Kubra,
İyi çalışmalar
Vito Genovese 15:01, 13 Ekim 2006 (UTC)
[değiştir] Denetçi başvuruları
- Bariz kukla olarak bir yönetici tarafından engellenmişsiniz. Belirli bir IP veya kullanıcı ismi zaten belirtilmemiş. Ayrıca denetleme başvuruları böyle yapılmamakta; Vikipedi:Denetçi başvurusu sayfasından yapılmakta. Uygun olmayan veya belirli bir sebep getirmeden yapılan başvurularda denetleme isteğiniz geri çevrilir. Eğer kukla olmadığınız konusunda kararlıysanız, bunu ilgili yönetici ile görüşmeniz gerekir. Engellemeler IP adreslerine değil kullanıcılara verilir; yani farklı IP adresleriyle engellemeyi aşıp geldiğinizde tekrar cezalandırılabilirsiniz; bu tip hareketler cezanızın artmasına sebep olabilir. Görüşlerinizden eminseniz konuyu yönetici ile tartışmalı ve onunla birlikte bir orta yol bulmalısınız; diğer kullanıcılar bu konuda ne gerçekten yardımcı olabilirler ne de cezalara müdahele edebilirler. Ayrıca kullanıcı sayfanızdaki hatırlatmada nicki belirtmez sadece daha önceden başka bir kullanıcı tarafından kullanıldığını belirtirseniz memnun olurum. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 16:14, 17 Ekim 2006 (UTC)
- Merhaba Kubra, engellenmen ile ilgili ilk olarak engelleyen yönetici ile konuşman gerekiyor. Vikipedi:Engelleme politikası sayfasının en altında görebileceğin gibi, engelleyen yönetici dışındakilerin engellemeni kaldırması uygun değil. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 21:57, 17 Ekim 2006 (UTC)
[değiştir] selam
Merhaba sevgili kuklam:) Nasılsınız? Giriş cümlesi için bağışlayın ama olaylar çok komik yalnız bende size yakın sayılırım yaklaşık 120 km var aramızda.--DesertStorm 18:22, 17 Ekim 2006 (UTC)
[değiştir] Kukla
- Anladığım kadarı ile kukla konusu ile ilgili sorununuz çözülmüş durumda, hala engellenmiş durumda iseniz yukarıda kullanıcı Noumenon'un açıkladığı biçimde başvuru yapabilirsiniz.----M. Kemal Selanikli 19:39, 17 Ekim 2006 (UTC)