Kullanıcı mesaj:Erdogdu1983
Vikipedi, özgür ansiklopedi
[değiştir] Hoşgeldin Erdogdu1983!
Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay! Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin. |
|
Bahar (yine ben!) ✍ 14:29, 18 Ekim 2006 (UTC)
- Merhabalar ve tekrar hoşgeldiniz. Hazırladığımız maddelere imza atmıyoruz. Yerine sayfada kimlerin değişiklik yapmış olduğunu görebilmek için üstteki geçmişe bakılabilir. İmzayı sadece mesaj sayfalarında ve oylamalarda kullanıyoruz çünkü bu ansiklopedi hepimizin. İyi çalışmalar, --Bahar (yine ben!) ✍ 15:15, 18 Ekim 2006 (UTC)
[değiştir] madde girerken
selamlar erdogdu,
madde olarak yazdiklarina imza koyma.imzayi yalnizca tartisma sayfalarinda ve tartisma durumlarinda kullaniyoruz.sinema portalında filmlerin nasil yazildigina iliskin örnekler göreceksindir.ayrica baska vikicilere sormaktan cekinme.kolay gelsin.--alibaz 15:31, 18 Ekim 2006 (UTC)
- evet, saniyorum bir yanlis anlasilma olmustur Erdogdu.madde yazdigin zaman imza koyma, ama bana az önce gönderdigin gibi mesajlarda imzani koy.mesajlarda kisisel bilgi alisverisi yapildigindan imzalar önemli.maddelerde ise maddeyi hazirlayanlarin isimleri maddenin üst bölümündeki geçmiş bölümü icinde kendiliginden kayit ediliyor.elbette deneme yanilma yoluyla ögreniliyor bir cok sey.hata yapmaktan cekinme.iyi calismalar.--alibaz 16:02, 18 Ekim 2006 (UTC)
[değiştir] Telif hakları
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye kamu malı olmayan veya lisansı GÖBL olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!
Vito Genovese 01:28, 27 Ekim 2006 (UTC)