Kullanıcı mesaj:Komutan sadettin
Vikipedi, özgür ansiklopedi
[değiştir] Hoş Geldin!
Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!
- Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
- Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
- Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
- Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
- Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
- Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim için Köy çeşmesi |
Ortak çalışma alanı Topluluk portalı |
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız VikiKaynak |
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız VikiSözlük |
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız VikiKitap |
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız VikiSöz |
---|
En çok sorulan... | Burada | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? | Gezinti | |||||
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? | Kaynaklar | |||||
Madde hakkında nasıl tartışırım? | Tartışma sayfasını kullanın | |||||
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? | Tavsiye | |||||
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? | Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü |
Kolay gelsin.
Not: Sayfalardaki rakam, yazı ve bilgileri kendi fikirleriniz doğrultusunda, kaynak belirtmeden seri halde değiştirmeyiniz. Bu bilgiler konu ile ilgili bir çok kişinin birikimi ile yazılmıştır. Yanlış olduğunu düşündüğünüz bilgiler için önce tartışma sayfalarında konu ile ilgili diğer kullanıcılarla görüşün.--renegademsj 05:41, 21 Ekim 2006 (UTC)
[değiştir] Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik kopyalamayınız, ayrıca yukarıda belirttiğim gibi maddelerin büyük kısmını silip değiştirmeden önce tartışma sayfalarında görüş alışverişi yapınız. Bu şekilde yaptığınız büyük silme işlemleri vandalizm olarak değerlendirilebilir. --renegademsj 05:57, 21 Ekim 2006 (UTC)