[değiştir] Yaptıklarım, yapacaklarım...
[değiştir] Yönetici olarak yaptıklarım
- Vikipedi ara yüzünü Türkçeleştiriyorum
- Mesajların Türkçeleştirilmesi (Bakınız)
- Koda yönelik Türkçeleştirmeler (Bakınız)
- Vikipedi'nin resmi IRC kanalını hayata geçirdim. (Bakınız)
- Vikipedi'nin resmi e-posta listesini hayata geçirdim. (Bakınız)
- Mediawiki yazılımı geliştiriceleri ile irtibatta olup Vikipedi'nin gereksinimlerini dile getiriyorum.
- Vikipedi'nin daha fazla okuyucu ve yazara ulaşabilmesi için bir çalışma başlattım. Bu projenin sona erme tarihi yok. (Bakınız)
- Üstteki projenin yan etkisi olarak diğer kuruluşlarla Vikipedi arasında sıcak ilişkiler kurmaya çalışıyorum.
- Ana Wiki Meta'da gereken yerlerde Türkçeleştirme yapıyorum. Oradaki yöneticiler ile Vikipedi'nin ilişkilerini samimi düzeyde tutmaya çalışıyorum.
[değiştir] Vikipedist olarak yaptıklarım
Vikipedi'deki makale, kategori içeriğine yönelik çalışmalarım yanında asıl olarak üzerinde uğraştığım konular kısaca söyle:
- Yardım sayfalarını düzenlemeye ve tamamlamaya çalışıyorum (Bakınız)
- Vikipedi'deki çok fazla sayfada değişiklik gerektiren işleri yaptırmak üzere Dbl2010bot'un isimli yazılım robotunu hayata geçirdim. İlk 1 haftada 4000 değişiklik yaptı (Bakınız)
- Vikipedi kurallarının oluşturulmasına ve düzenlenmesine çalışıyorum. (Bakınız)
- Makalele düzenlemelerde gerekebilecek bazı uyarı şablonlarını oluşturdum. Bunları Vikipedistleri kullabilmesi için düzenledim. (Bakınız)
- Ve tabiki Vikipedistlere elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.
|