Kullanıcı mesaj:SALiH
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Konu başlıkları |
[değiştir] Hoş Geldin!
Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!
- Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
- Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
- Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
- Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
- Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
- Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim için Köy çeşmesi |
Ortak çalışma alanı Topluluk portalı |
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız VikiKaynak |
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız VikiSözlük |
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız VikiKitap |
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız VikiSöz |
---|
En çok sorulan... | Burada | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? | Gezinti | |||||
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? | Kaynaklar | |||||
Madde hakkında nasıl tartışırım? | Tartışma sayfasını kullanın | |||||
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? | Tavsiye | |||||
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? | Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü |
Kolay gelsin.
--Baharmesaj 10:02, 5 Ağustos 2006 (UTC)
[değiştir] Kullanıcı adları
Selam Salih, birçok kullanıcı adın var ve bu bazı karışıklıklara yol açıyor. Vikipedi'de kukla kullanıcılara -açık bir şekilde belirtmek kaydıyla- kesin olarak karşı çıkılmasa da, mantıklı ve önemli bir gerekçesi olmadıkça sıcak bakılmıyor. Bir yönetici olarak, sadece bir kullanıcı adını kullanmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
Bir kullanıcı adını seçersen ve yalnız onu kullanırsan, diğer kullanıcı adlarından erişimi engellerim ve bir daha karışıklık olmaz. Böylece yaptığın değişiklikleri takip etmek kolaylaşır, ayrıca mesajlaşmada da problem yaşamazsın. Kolay gelsin. Tembelejderha 11:49, 23 Eylül 2006 (UTC)
[değiştir] oy silme
Merhaba Salih, oyunu sildiğini gördüm fakat bu uygun bir davranış değil. Verdiğin oyun zaten üstü çizilmiş fikrini değiştirsen de oyun geçersiz de orada kalması gerekiyor. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 21:02, 25 Eylül 2006 (UTC)
- ben verdiysem ben de silerim. --SALiH 21:30, 25 Eylül 2006 (UTC)
- Salih seni bilgilendirme amaçlı yukarıdaki mesajı atmıştım fakat sen bana attığın mesajla çok fazla saygı göstermeyeceğini gösterdin. başkalarını yazmış olduğu mesajları uyarıları silmen uygun değil ve yine oyun geçersiz sayılmasına rağmen (nedenleri de verilmiş) oy kullanmaya çalışman çok gereksiz bir davranış. Şayet bir kullanıcının yorumuna karşı fikrin varsa, bunu o kullanıcının sayfasında tartışabilirsin. Son olarak Oyumu ben verdiysem ben de silerim cümlesi ile ne demek istedim anlayamadım. Umarım olumlu katkılar ile Vikipedi'ye devam edersin. Oyunun neden geçersiz olduğunu tekrar belirttim sayfada. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 23:55, 25 Eylül 2006 (UTC)
[değiştir] Şablon:Kullanıcı İslamofobi
Merhaba Salih, yukarida acmis oldugun sablon Vikipedi'nin kullanci sayfasi kurallarina ters dusmektedir [1] ve kaldirilacaktir. Bu tur polemik sablonlardan kaciniyoruz. Tesekkurler Citrat 03:33, 20 Ekim 2006 (UTC)