Resim tartışma:Britneymadonna.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu resim neden silinmeye aday?Sorun lisans mı?Değilse aynı resmin daha yakın plan olanı ingilizce vikipedide var.neden ansiklopedik değil?--PurplewomanMsJ 10:40, 31 Ekim 2006 (UTC)

Bu programdan alınmış bir ekran görüntüsü değil yalnız Zeynep. Profesyonel bir fotoğrafçı tarafından çekilmiş ve parayla satılan bir kare. O yüzden promosyon kapsamına girmiyor.--Vito Genovese 14:25, 2 Kasım 2006 (UTC)

Bilmem bana ekran yakalama gibi geldi. Hernagi bir fotoğrafçının çektiğine dair ibare bulamadım. --Zeynepmsj 14:27, 2 Kasım 2006 (UTC)

Ebay'de poster olarak satılıyor; ki zaten ajanslarda ve medyada elden ele dolaşmış bir kare bu. Dur bakayım bulabilecek miyim alternatifini.--Vito Genovese 14:28, 2 Kasım 2006 (UTC)

ben de bakıyorum. crazy-media.com'da bi tane var ama emin olamadım. --Zeynepmsj 14:30, 2 Kasım 2006 (UTC)